“Focus realiseert sneller en beter”

Heeft u vragen? bel: 06 4070 2032

FocusVerbindt is een succesvolle aanpak voor het verbeteren van uw Team

 

Hoe sterk is uw organisatie?

Focus en Verbinding in Teams

             

  • Voelt u onvrede en onzekerheid over het functioneren van de organisatie of heeft u het gewoon het gevoel dat het nog beter kan?
  • Voelt u onevenwichtigheid tussen de kettingen of missen er een aantal schakels?
  • Hoe is verbinding binnen uw managementteam?
  • Weet u niet goed waar te beginnen of mist u een platform c.q. aanpak om hierover binnen het Team met elkaar in gesprek te gaan?

 

 

 

 

 

 

 

Onze visie op Teams:

 

Geïnspireerde en bevlogen teams zijn veel effectiever en leveren veel meer op voor uw organisatie. Het investeren in uw team is daarmee snel lonend. Bevlogenheid en Verbinding binnen teams wordt gekenmerkt door het werken vanuit een sterke focus op gezamenlijk vastgestelde doelen en mijlpalen.

 

 

Wat levert het op:Focus en Verbinding 2

                                              

Onze aanpak bestaat uit het snel en slagvaardig maken van een "foto" van uw team. Wij laten haarscherp zien waar uw team beschikt over focus en bevlogenheid. Maar ook… waar nog wat verbeteren valt. Tijdens de discussie hierover met uw team ontstaan vrijwel altijd de eerste ideeën over gewenste veranderingen.

Onze aanpak biedt u een houvast om een 1e stap te zetten in de juiste richting. Wij helpen u om met focus de eerste stap te zetten. Een succesvolle eerste stap levert bevlogenheid en verbondenheid om hiermee verder te gaan. Dit is volgens ons de basis voor een toekomstig SUCCESVOL TEAM en een sterke organisatie.

 

 

 

U heeft belangstelling!

 

Wij komen graag eens met u oriënterend praten om met u vast te stellen of onze aanpak u aanspreekt. Wellicht kunnen we met u dan meteen afspraken maken over de uitvoering van Focus op Teams.

Zie voor meer informatie de brochure: FocusVerbindt.pdf

 

zie ook:

Als de manager niet functioneert 

 


"Het realiseren van resultaatverbetering bij klanten door het aanbrengen van een betere focus op processen en op mensen" geschreven door: Dirk van Oerle