“Focus realiseert sneller en beter”

Heeft u vragen? bel: 06 4070 2032

Ervaren Projectcalculator Bouw

Logo Kroes Nijeveen

Kroes Nijeveen is een ontwikkelende en vooruitstrevende bouwonderneming gevestigd in Nijeveen. Samen met onze klanten en in eigen beheer realiseren we kwalitatief hoogwaardige en prachtige projecten. Dankzij de veelzijdigheid en betrokkenheid van onze medewerkers zijn we in staat om alle bouwkundige werken uit te voeren.

Onze persoonlijke aanpak en aandacht genieten het vertrouwen van onze klanten, en daar zijn we trots op. We maken gebruik van moderne systemen zoals Autocad, HSB cad en Revit en kunnen in een virtuele werkelijkheid met onze klanten interactie aangaan. Door de sterke groei in de ontwikkeling van woningen, winkelcomplexen, gezondheidscentra en herontwikkelingsprojecten willen we ons nog meer profileren als sparringpartner voor onze klanten. Om deze meerwaarde en aandacht voor de klant tijdens de ontwikkelingsfase verder te kunnen uitbreiden komen we graag in contact met jou (m/v) in de functie van:

 

Ervaren Projectcalculator Bouw

creatieve sparringpartner en onderbouwer in de ontwikkeling van nieuwe projecten.

 

Wat zijn je taken:

 • Na een gedegen inwerkprogramma die je bekend moet maken met de onderneming en de verschillende projecten die onderhanden zijn, ga je zelfstandig aan de slag met het calculeren van projecten vanaf schetsontwerp.
 • Als sparringpartner van de directeur bepaal je in nauwe samenwerking de optimale uitwerking van een schetsontwerp naar een onderbouwde calculatie.
 • Daarbij wordt er gerekend op een eigen visie en inbreng om te komen tot betere en praktische oplossingen.
 • In nauw overleg met de werkvoorbereiding en uitvoering calculeer je de verrekeningen.

 

Wat verwachten wij van je:

 • Je bent een gedegen calculator met een goed technisch commercieel inzicht die mee kan denken in het belang van de klant.
 • Je vindt het leuk om met de directeur te sparren en hem te overtuigen van de kwaliteit van jouw voorstellen.
 • Je bent in staat om zowel in hoofdlijnen als in detail te calculeren.
 • Je hebt een opleiding op Hbo-niveau, richting Bouwkunde.
 • Je het minimaal 5 jaar ervaring met het zelfstandig calculeren aan projecten en beheerst de diverse bouwmethoden.

 

Wat bieden wij:

 • Een uitdagende en boeiende functie met de mogelijk om als calculator aan het begin te staan van de ontwikkeling van aansprekende projecten.
 • Een klein en informeel werkend team dat zich inspant om het beste voor de klant en de onderneming te realiseren.
 • Een zelfstandige onderneming met een duidelijke visie en ambitie die in 2020 verhuist naar een nieuw en modern bedrijfspand.
 • Een goed salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO-Bouw op basis van opleiding en ervaring, GSM en laptop.

 

Informatie en sollicitatie
Wij laten ons in deze werving en selectieprocedure adviseren door Dirk van Oerle van Van Oerle Organisatie Advies. Voor meer informatie kan je vertrouwelijk contact opnemen met Dirk van Oerle op telefoonnummer 06-40702032.  Jouw sollicitatiebrief met motivatie en CV kan je mailen naar: dirk@dirkvanoerle.nl.

Kijk voor meer informatie over de onderneming op: www.kroesnijeveen.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


"Het realiseren van resultaatverbetering bij klanten door het aanbrengen van een betere focus op processen en op mensen" geschreven door: Dirk van Oerle